een boom

Trees for all

Trees for All is opgericht in 1999, en is een CBF-erkende stichting zonder winstoogmerk. De stichting investeert in de toekomst en leefbaarheid van onze planeet door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Bedrijven en particulieren kunnen via de projecten van Trees for All hun CO2 compenseren, via het planten van bomen. Zo zetten we ons samen in voor een beter klimaat, herstel van ecosystemen en biodiversiteit en armoedebestrijding.

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is hun missie om wereldwijd nieuwe bossen te planten en bestaande bossen te herstellen. De bomen worden zowel in Nederland als het buitenland geplant en wereldwijd maken zij mensen bewust van het belang van bomen. Hun duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren ze, samen met hun donateurs en partners, in een groene en aarde voor iedereen.

team hedgehog company

Hedgehog

Hedgehog Company helpt bedrijven doelgericht met de transitie naar duurzaamheid. Dit doen zij door milieu impact te meten, doelen te plannen en oplossingen te implementeren. Als partner zet Hedgehog Company samen met bedrijven als Trust en Van Iperen International een stip aan de horizon. Met in-house expertise en een gezonde dosis energie maakt Hedgehog Company duurzaamheid meetbaar en begrijpelijk, zodat bedrijven weten waar ze staan en focus kunnen aanbrengen in hun duurzaamheidsstrategie. Interdisciplinariteit en systeemdenken vormen de kernwaardes. Het team bestaat uit de eerste lichting opgeleid in duurzaamheid. De Hedgehog Company generatie is de eerste die de volledige impact van klimaatverandering meemaakt. Gedreven door deze intrinsieke motivatie, getraind in systeemdenken, voorzien van strategische kennis en geschoold in milieu kwantificering, helpt Hedgehog Company bedrijven verder.