Laureen Doesburg

Laureen Doesburg, Garantiemakelaars

Met onze ruim 60 kantoren heeft Garantiemakelaars het project klimaatneutraal makelen direct omarmd. We zijn als organisatie altijd op zoek naar manieren om slimmer en duurzamer te ondernemen. Door deel te nemen kunnen we nu ook effectief iets terug doen. Dit geeft niet alleen ons een goed gevoel maar verzekert ook onze klanten dat ze een juiste keuze maken waar ze achter kunnen staan. Van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten, ook op het gebied van duurzaamheid.
Micha Pieterman

Micha Pieterman, Yisual

Yisual gaat voor een wereld waar meer te zien is, en visueler wordt gecommuniceerd. Met oog voor jou en voor de natuur. Daarom dragen we graag bij aan een beter milieu. Dit maken we concreet door volledig CO2-neutraal te drukken. Klimaatneutraal drukwerk voor de wereld van morgen. Doe jij ook mee? Samen makelen we klimaatneutraal!
Kees-Jan Borsboom

Kees-Jan Borsboom, Schieland Borsboom NVM Makelaars

Geen woorden, maar daden. Binnen Schieland Borsboom houden we daarvan. Maar makelen en milieu kregen we in praktijk nog niet goed bij elkaar. Klimaatneutraal makelen maakt het heel gemakkelijk om onze steen bij te dragen. En dat doen we dus ook. Een betere wereld begint namelijk bij jezelf.
We💚klimaatneutraal!
Robert Haagsma

Robert Haagsma, Woningmakelaardij FRIS

FRIS is dagelijks bewust en actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo adviseren en ontzorgen we waar mogelijk onze klanten en partners op het gebied van duurzaamheid. Door te investeren in duurzaamheid draag je ook bij aan een leefbare wereld voor de toekomstige generaties. Reden genoeg voor ons om ook met klimaatneutraal makelen aan de slag te gaan!